fbpx

Samarbejdspartnere

Rungsted Golf Klub

Rungsted Golf Klub er en eksklusiv golfklub med en unik placering i enestående natur og med et originalt og spændende banedesign. Golfbanen og klubhuset ser i dag stort set ud som ved indvielsen i september 1937.
I 1970’erne omlagde klubben en række huller, hvilket skabte plads omkring klubhuset til en dejlig træningsbane og stor puttinggreen. Senere er banen løbende blevet justeret i takt med tidens krav og golfspillets udvikling – senest er der gennemført helt nye drænanlæg som yderligere har løftet Rungsted Golf Klub op som en af landets bedste baner.
Vi er meget taknemmelige for at kunne tilbyde RGK til vore kunder det være sig til en Company Day eller lignende arrangement.

Ring gerne for tilbud.

The Scandinavian

The Scandinavian Golf Club er med sine 36 huller blandt det ypperste i Europa.
Banerne er kåret blandt de 50 bedste og kvaliteten på både bane og restaurant er helt i top.
Banedesigner Bruce Charlton fra Robert Trent Jones har formået at skabe 2 forskellige baner – Old og New Course – som giver golfspilleren mulighed for at blive testet i alle slags slag.
Old Course er designet med det grundlæggende element, at præcision fra teestedet er vigtig og med vand på 15 af de 18 huller skal slaget ind til de svære greens være meget præcist. New Course er smallere og med meget lange par 5 huller. Begge baner er altid i suveræn god stand og restaurant The Waters sørger for at alle gæster får en totaloplevelse, som vil blive husket længe.
Har du lyst til at høre mere om Company Days på Danmarks bedste golfanlæg står vi klar med en total løsning på dette.

Kokkedal Golf Klub

Kokkedal Golf Klub er vi også glade for at kunne præsentere som en af vore samarbejdspartnere i Eventkeeper.
Banen har de senere år udviklet sig til en rigtig fin golfbane og chefgreenkeeper Anders Linnet har på kort tid formået at skabe en stand på banen, som er helt i top. Kokkedal Golf Klub har udover en 18 hullers bane også en par 3 bane, hvilket giver en Company Day en ekstra mulighed, idet man også kan invitere Non-golfers med og give dem mulighed for at teste deres evner i den svære sport.
Sidst, men ikke mindst har Eventkeeper lavet en aftale med Kokkedal Slot, som kan stå for det kulinariske på dagen. I de flotteste omgivelser tilbyder vi både morgenmad, frokost og middag på Slottet kombineret med dejlig golf på KGK.

Vil du vide mere om disse spændende muligheder tager vi gerne en snak om dette.

Holstebro Golf Klub

Holstebro Golf Klub

I det jyske har vi allieret os med Holstebro Golf Klub. Det er noget af det bedste i Danmark og ikke mindst skovbanen i Råsted er en stor golfoplevelse.
Banen er smal og forholdsvis svær og præsenteres altid i meget flot stand – de mange træer på Skovbanen gør, at du vil opleve en runde golf som en stor naturoplevelse. Her er ingen bebyggelse, ingen out-of-bounds eller trafikstøj.
Holstebro har ligesom Kokkedal mulighed for at tage helt uøvede golfere, som ønsker at teste deres evner.

Vi fortæller gerne meget mere om dette skønne golfanlæg, som i mange år er kåret blandt de allerbedste i Danmark.

Barsebæck golf og country club

Barsebäck Golf & Country Club

Lige på den anden side af Sundet ligger et af Skandinaviens bedste resort – Barsebäck Golf & Country Club. Eventkeeper har lavet en samarbejdsaftale med Barsebäck og tilbyder vore kunder både Company Days eller private arrangementer på banen – med mulighed for at overnatte i et af de hyggelige huse der hører til.
Du kan vælge mellem Masters Course, hvor der er spillet utallige Europa Tour turneringer eller Donald Steele, som bestemt er et besøg værd også.

Hvis du vil høre mere om de mange muligheder på Barsebäck – det være sig din egen Company Day eller blot en privat tur – står vi klar til at hjælpe dig.

Barsebæck golf og country club

The Grove

Eventkeeper er stolt af – i samarbejde med luxusgolfresortet The Grove – at kunne tilbyde golf- og fodboldrejse til London.  Der er tale om 3 dage – lørdag til mandag – hvor vi bor på The Grove og spiller 2 runder golf. lørdag eller søndag skal vi på Emirates Stadium og overvære en kamp mellem Arsenal og et andet tophold fra Premier League. Vi overværer kampen i Private Box og i forbindelse med kampen spiser vi et lækkert måltid mad.  Dato og kamp kommer medio juni. Arrangementets pris indeholder fly til Heathrow Lufthavn, værelse på The Grove, 2 runder golf, plads i Private Box på Emirates inkl. middag, alle transporter samt gaver og præmier og middag på Hotellet søndag aften.